Rosiello Pasta

Počiatky talianskej spoločnosti ROSIELLO siahajú až do prvého desaťročia 20. storočia, kedy jej zakladateľ Cosimo Rosiell spravil prvé kroky k príprave chleba a cestovín podľa dávnych tradícií Kampánie, siahajúcich až k dobám rímskeho impéria. Cestoviny vtedy tvaroval ručne a s množstvom skúseností. Jeho neochvejná vášeň k výrobe cestovín za použitia prvotriednych ingrediencií a syrových materiálov si našla svojich fanúšikov skoro okamžite, no bolo to až v 50. rokoch, kedy Rosiell založil spoločnosť ROSIELLO a výrobu zväčšil.

ROSIELLO je tradičný rodinný taliansky podnik, kde sa vo vedení vystriedali už generácie, pričom každá jedna vyrastala obklopená vôňou čerstvej semoliny. Ak jednu vec zdieľajú všetci členovia rodiny, tak je to ich oddanosť rodinným ideálom o perfektnom produkte. Tým sú verní dodnes a tie sú dôvodom, prečo sa ROSIELLO posúva postupne aj za hranice, ba až na vaše stoly. ROSIELLO je nielen ekologický a dôsledný výrobca, ale taktiež výrobca inovatívny, ktorý vyrába celú škálu rôznych typov cestovín rôznymi spôsobmi. Iste uňho nájdete to pravé. 

Rosiello Pasta